Tandvård i lugn miljö för hela familjen

Tandläkare i Uppsala

Medaktiv Kliniken startades 1998 av tandläkare Monica Smeds. Kliniken växte snabbt och året därpå anställdes tandläkaren Michael Nilsson-Ström. 2001 började Inger Öhlund som nu är tandhygienist på kliniken. Hösten 2016 anställdes tandläkaren Agnes Hansson.

Totalt finns nu två tandläkarteam och en tandhygienist som kan erbjuda bred allmäntandvård för alla åldrar. Här jobbar också docent och tandregleringsspecialist Anna Andlin Sobocki, som utför tandreglering på både barn och vuxna.

Kliniken inryms idag i moderna och handikappvänliga lokaler på Hamnesplanaden 6, ingång 41 C. Vi finns centralt, med cirka fem minuters promenad från Stora Torget och Centralstationen. Det finns även parkeringsplatser i närheten av kliniken.

Vi arbetar miljömedvetet och vår strävan är att inte använda metaller, utan istället biokompatibla material. Vi hjälper även patienter att sanera amalgam.

Vi finns som tandläkare i Uppsala för att möta just dina behov. Vi hjälper många tandvårdsrädda. Många familjer anlitar oss för allt ifrån barn till äldretandvård. Vi står även i nära kontakt med specialister om du skulle vara i behov av sådan hjälp.

Ta gärna kontakt med oss genom att ringa eller boka tid för undersökning.

 

» Få en rundvandring på kliniken

Såhär hanterar vi dina personuppgifter